Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube

Δείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται μία ταλαντούχα κοπέλα από την Ουγγαρία που ζωγραφίζει με άμμο την ιστορία της χώρας της κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Ακολουθεί η εκπλήρωση του ονείρου ενός 11χρονου κοριτσιού και η επικίνδυνη απόπειρα ενός νεαρού να οδηγήσει ένα… «μισό αυτοκίνητο».

a.Κέρδισε τις εντυπώσεις και τη νίκη

Η Kseniya Simonova είναι η νικήτρια του «Ουγγαρία έχεις ταλέντο». Η νεαρή κοπέλα εντυπωσίασε και ταυτόχρονα συγκίνησε τους πάντες με το ταλέντο και την ιδέα της, να ζωγραφίσει με άμμο την ιστορία της χώρας της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

b.Τραγούδησε με τη BeyonceΤο όνειρο έγινε πραγματικότητα για ένα 11χρονο κορίτσι που πάσχει από λευχαιμία, όταν βρέθηκε στη σκηνή και τραγούδησε το αγαπημένο της τραγούδι με τη Beyonce.

c.Οδηγώντας το μισό αυτοκίνητο

Ο νεαρός του βίντεο που ακολουθεί οδηγεί ένα παλιό και κατεστραμμένο αυτοκίνητο που έχει μείνει μισό. Δύσκολη αποστολή, ευτυχώς όμως τα κατάφερε χωρίς να πάθει κάτι και όπως όλα δείχνουν … χωρίς μεγάλη δυσκολία.

πηγή:Τα Νέαonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: